Salutare si bun venit.

 

Aceasta pagina este dedicata tuturor celor care vor sa afle mai multe despre KDVR si despre noi.

Suntem doi romani (@aexev @zzzmeu ) pasionati de fashion & streetwear iar in acelasi timp branding si marketing din Timisoara.  

In vara anului 2016 am hotarat sa punem bazele unui proiect ambitios pe care astazi ne bucuram sa il numim KDVR.

Prin piesele vestimentare unice, produse din dorinta de a iesi din tipare si de a promova spiritul liber, KDVR imbina frumosul cu neconventionalul si te ajuta sa iti descoperi si sa exprimi propriul stil. Pasiunea echipei noastre face ca fiecare bucatica de material sa devina o piesa unicat, potrivata oricarui iubitor de streetwear.

Calitatea premium a produselor noastre este modul nostru de a-ti transmite valorile care ne definesc brand-ul:
Karma – Devotament – Valoare – Respect

Credem cu adevarat ca imbracamintea de calitate si atentia pentru detalii sunt esentiale in lumea moderna a zilelor noastre. Din acest motiv ne-am propus sa mergem mai departe de atat.

2

Ne-am dorit din prima clipa calitate fara compromisuri si capacitatea de a crea propriile colectii, avand abilitatea de a controla procesul de fabricatie de la primul la ultimul pas. Am renuntat la orice idee de a colabora cu producatori externi sau interni si am decis sa punem bazele propriului atelier de creatie vestimentara, care sa ne ajute sa aducem la viata propria viziune.  Astazi dupa aproape 2 ani, ne mandrim cu fiecare produs, 100% fabricat manual in atelierul nostru.

Pentru ca unul dintre cele mai importante lucruri pentru noi a fost sa fim aproape de clientii nostrii, am pus bazele unei comunitati guvernate de pasiune pentru fashion si streetwear. Astfel, comunitatea si oamenii din jurul brandului KDVR au posibilitatea sa se implice si sa faca parte din fiecare noua etapa, fie ca ca este vorba de o colectie noua, o piesa noua sau un concurs pe care vrem sa il organizam.

Tu esti cel care impreuna cu noi scrie regulile si construieste granitele. Daca vrei sa fii la curent cu tot ce se intampla sau sa afli primul de promotii, reduceri sau concursuri te invitam sa ni te alaturi AICI.

Iti multumim pentru timpul si interesul acordat,

Echipa KDVR  

 

MORE THAN FABRIC